2018-05-28 05:23:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma szívesen beszélhet másokkal

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma többet kommunikál, szívesebben beszélget akár idegenekkel is, mint máskor.. Nagyszerű alkalomnak érzi, hogy végre kifejthesse véleményét, nézeteit egyes témákban, és ön pontosan tudja, hogy meg kell hallgatnia a többieket is. Szinte fáradhatatlannak érzi magát a mai napon.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nagyot léphet előre az anyagiak terén, és a pénzszerzése nem öncélú, mert családjának szeretne biztosabb alapokat teremteni a jövőre nézve. Ön kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Az ön jegyében elhelyezkedő Merkúr szemben áll a Holddal - csak óvatosan költekezzen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egészség szempontjából nem a legelőnyösebb a mai nap, úgy ébredhet, hogy fáj a torka. Kellemetlen közérzettel érkezik meg a munkahelyére, ahol még a kollégái között is számolhat némi viszálykodással. Koncentráljon csak a munkájára és gyorsabban túléli a mai napot.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma az ön uralkodója, a Hold a Skorpió jegyében áll, ezért érzelmei nagyon hevesek lesznek. Szinte bármilyen enyhe provokációra túlzott hevességgel válaszol. Ezek a kitörések meglepetésként érhetik embertársait. A mai napon nem csak túlfűtött érzelmek, hanem rengeteg fizikai erő is jelentkezhet, ami eltökéltséget és célratörést eredményez.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai napon ön képes nagyon sokat és fáradhatatlanul dolgozni, de közben folyvást morog sanyarú sorsa miatt, hogy ilyen sok munkát kell végeznie, amit egyetlen porcikája sem kíván. A háttérben az állhat, hogy valószínűleg meghúzódott a háta, vagy egyéb reumatikus fájdalmai lehetnek az időjárás miatt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kedvező napra számíthat, még akkor is, ha úgy érzi, bizonyos problémákkal szemben szélmalom-harcot folytat… A jó kedve átsegíti a nehézségeken!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lehet ma azon morfondírozni, hogy esetleges hibái még gyermekkori neveltetéséből adódhatnak. Lehetséges, hogy az erős apai tekintély okozhatja ezeket a gondolatokat, de ön kitűnő és körültekintő észjárással rendelkezik és gyorsan elhessegeti magától ezeket a negatív gondolatokat. Inkább az ebből származó előnyöket veszi számba, mint például az összeszedettsége.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nem szereti a félmegoldásokat, minden vállalkozásába belead apait-anyait. Óvakodnia kell a mai nap folyamán, hogy nehogy megerőltesse vagy túlhajszolja magát az anyagiak megszerzése miatt. Jellemző vonása az anyagiak begyűjtése, de tegye mérlegre meddig megy el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars ma az ön harmadik sorsterületén tartózkodik, aki hajlamos a parázs viták kirobbantására. Ön kivételesen versengő szellemű és jobb ha ezt a képességét a tanulmányaira használja, vagy vezesse le a sport területén. Meglehetősen kíváncsi természet és kérdéseire azonnal tudni szeretné a választ.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap a Mars az ön második sorsterületén halad át, ami önt a gyors meggazdagodás felé ösztönzi. Ön kiváló befektető hírében áll, de akkor is kerülje a nehezen megkeresett pénzének kockázatos befektetését. Ha veszteség érné azt nagyon nehezen felejtené el.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma bőséges energiái szembetűnőek, szereti a testmozgást, amely a napirendjének része, de kerülje a felesleges kockázatokat igénylő sportágakat a mai napon, és ha lehet vezessen óvatosa,n mert hirtelenségéből könnyen balesetbe sodorhatja magát. Nem árt a túlzott aktivitásból ma egy kicsit visszavenni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Kedvese felé igazi melegséget akar sugározni. Szívesen főzőcskézik, és gyarapítja a szülőktől megörökölt ereklyéket, esetleg ma még egy bolhapiacot is meglátogat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: